• DOLAR 32,54 %0.24
  • EURO 35,17 %0.64
  • ALTIN 2.437,70 %-0.04
  • BİST100 9.916 %0.00
  • BITCOIN 62.905 %-2.26
  • ETHERIUM 3.200 %-3.42
13°

Cide Haberleri

Cide haberleri ve güncel Cide gelişmeleri, Cide ile ilgili tüm video, Cide fotoğrafları ve Cide haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Kastamonu

Kastamonu’nun Cide ilçesinde, zorunlu kış lastiği uygulaması çerçevesinde, şehirler arası yolcu ve yük taşımacılığı yapan ve ticari araçlar denetlendi.

Asayiş

Kastamonu’nun Cide ilçesinde evinin bahçesindeki kayayı parçalamak isteyen imamın eli torpilin patlaması sonucu koptu.

Asayiş

Kastamonu’nun Cide ilçesinde annesini ziyarete gittiği sırada geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden genç muhtar, toprağa verildi.

Asayiş

İstanbul’da evinde düşmesi sonucu hayatını kaybeden 5 aylık hamile kadın, memleketi Kastamonu’nun Cide ilçesinde karnındaki bebeğiyle birlikte toprağa verildi.

Asayiş

Kastamonu’nun Seydiler ilçesinde gündüz vakti gezintiye çıkan ayı, ana yolda bir aracın önüne çıktı. O anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Çevre

Kastamonu’nun Cide ilçesinde yaralı halde bulunarak veteriner hekimce tedavisi yapılan kartal, tekrar doğal yaşam alanına salındı.

Asayiş

Kastamonu’nun Cide ilçesinde freni boşalan mıcır yüklü kamyonun uçuruma yuvarlanması sonucu altında kalarak hayatını kaybeden sürücü, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Asayiş

Kastamonu’nun Cide ilçesinde freni boşalan mıcır yüklü kamyon, yaklaşık 7 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kamyonda sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerinin 5 saatlik...

Asayiş

Kastamonu’nun Cide ilçesinde bir şahsın evinde uyuşturucu madde, hassas terazi, kaçak alkol, kurusıkı tabanca, bıçak ve suçtan elde edilen para...

Asayiş

Kastamonu’nun Cide ilçesinde şüphe üzerine durdurulan araçta polis ekiplerince yapılan aramada ruhsatsız silah ile silaha ait fişekler ele geçirildi.

Kastamonu

Kastamonu’nun Cide ilçesinde alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi.

Kastamonu

Kastamonu’nun Azdavay ve Cide ilçelerinde yaşanan kablo hırsızlığı olayıyla ilgili 2 şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına aldı.