• DOLAR 32,60 %0.23
  • EURO 34,81 %0.40
  • ALTIN 2.420,70 %-0.50
  • BİST100 9.645 %-0.50
  • BITCOIN 66.127 %0.22
  • ETHERIUM 3.174 %-1.09
22°

Cumhuriyet başsavcılığı Haberleri

Cumhuriyet başsavcılığı haberleri ve güncel Cumhuriyet başsavcılığı gelişmeleri, Cumhuriyet başsavcılığı ile ilgili tüm video, Cumhuriyet başsavcılığı fotoğrafları ve Cumhuriyet başsavcılığı haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Asayiş

Samsun’da polis tarafından düzenlenen operasyonda, kaçak içki üretiminde kullanılan 1 ton etil alkol ele geçirildi.

Asayiş

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Cumhuriyet Başsavcılıklarımızca sosyal medya üzerinden suç teşkil eden paylaşımlarda bulunanlar hakkında gerekli soruşturmalar titizlikle devam etmektedir"...

Asayiş

Orhangazi ilçesinde birçok kişiye altın satıp kar vaadiyle emanetinde tuttuğu ve bu sabahtan itibaren haber alınamadığı için kaçtığı iddia edilen...

Asayiş

Samsun’da polis tarafından düzenlenen narkotik uygulamasında uyuşturucu maddelerle birlikte 29 kişi gözaltına alındı.

Asayiş

Zonguldak’ta jandarma ekiplerin operasyon düzenlediği bir evden çok sayıda tabanca, tüfek, mermi ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Asayiş

Samsun merkezli İstanbul ve Çorum illerini kapsayan oto hırsızlarına yönelik düzenlenen operasyonda 19 kişi gözaltına alındı.

Asayiş

Zonguldak’ın Kdz. Ereğli ilçesinde narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda yakalanan 2 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş

Düzce’de Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen uyuşturucu operasyonunda 6 kilo 250 gram Sentetik Kannabinoid, 448 adet sentetik ecza, 1 ruhsatsız silah ele...

Zonguldak

Zonguldak’ta kamu kurumlarına ait araçtan mazot hırsızlığı yaptığı tespit edilen 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı.

Asayiş

Samsun'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 2 kişi, mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kastamonu

Kastamonu'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda DEAŞ silahlı terör örgütüyle bağlantılı olduğu tespit edilen 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Asayiş Haberleri

Samsun’da polis tarafından sahte para ve uyuşturucuyla yakalanan bir kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.