• DOLAR 32,57 %0.23
  • EURO 34,99 %0.03
  • ALTIN 2.450,75 %0.60
  • BİST100 9.717 %0.00
  • BITCOIN 64.649 %0.35
  • ETHERIUM 3.137 %-0.21
17°

Doğalgaz Haberleri

Doğalgaz haberleri ve güncel Doğalgaz gelişmeleri, Doğalgaz ile ilgili tüm video, Doğalgaz fotoğrafları ve Doğalgaz haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Samsun

Samsun’un Havza Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Havza Meslek Yüksekokulu’na(MYO) doğalgazın getirilmesi için önemli bir adım atıldı.

Politika

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Filyos Limanı'nın Tamamlanmasıyla Bölgesel Kalkınmada Yeni Bir Dönemin Başladığını Ve Limanın Sadece Enerji Sektöründe...

Ordu

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişim ve çalışmaları ile yatırım programına aldırdığı ilçelerde doğalgaz çalışmaları tüm hızıyla...

Asayiş

Düzce’de doğalgaz kombisini yakarak uykuya dalan çift, kombiden sızan gazdan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Samsun

Samsun merkezde bulunan iki mahallede yaşayan vatandaşlar 20 yıldır doğal gaz bekliyor.

Zonguldak

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde mahallelerinin diğer yarısına doğalgaz hattı çekmeyen mahalle sakinleri duruma tepki gösterdi.

Düzce

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün şehir merkezi özelinde yaşanan hava kirliliğinin önüne geçilmesi için aldığı önlemler çerçevesinde uygulamaya konulan...

Ordu

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişim ve çalışmaları sonucu Aybastı ilçesinde doğalgaz için ilk kazma vuruldu.

Zonguldak

Zonguldak’ın Kilimli İlçesine bağlı Muslu Beldesinde doğalgaz çalışmaları yatay sondaj imalatı tüm hızıyla devam ediyor.

Giresun

Giresun’un Alucra ilçesinde doğalgaz alt yapı çalışması, düzenlenen törenle kurban kesilerek başladı.

EKONOMİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Kandilli beldesinde doğal gaz ilk hattı döşeme töreni gerçekleştirildi. Hattın 2024 yılında tüm hanelere ulaşması planlanıyor.

Asayiş Haberleri

Çorum’un Sungurlu ilçesinde doğalgaz faturaları konutlara gelmeye başladı. Faturaların ödenecek tutar kısmında “0” TL yazıyor.