• DOLAR 32,34 %-0.07
  • EURO 34,88 %0.06
  • ALTIN 2.390,60 %-0.26
  • BİST100 10.277 %0.67
  • BITCOIN 63.501 %0.96
  • ETHERIUM 3.102 %-0.03
14°

Erzincan Haberleri

Erzincan haberleri ve güncel Erzincan gelişmeleri, Erzincan ile ilgili tüm video, Erzincan fotoğrafları ve Erzincan haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Erzincan

Türkiye’nin Zeka Testleri Merkezi tarafından yapılan çalışmaya göre belirlenen en zeki illeri açıklandı. Erzincan 71. sırada yer aldı.

Erzincan

Sandığa gitmekte zorlanan hastaların yardımına sağlık ekipleri yetişecek

Erzincan

Erzincan’da kurumuş ot ve bitkilerin bulunduğu arazide çıkan örtü yangını yerleşim yerine ulaşmadan itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Erzincan

Türkülere ilham kaynağı olan nesli tükenme tehlikesi altındaki allı turnalar, Erzincan’ın merkez Ekşisu Sazlığında görüntülendi.

Erzincan

Erzincan’da kış uykusundan uyanan bir ayı, erimeye yüz tutan karlı arazide yiyecek ararken görüntülendi.

Erzincan

Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde, 6 ilde düzenlenen “Mahzen-9” operasyonu kapsamında Erzincan’da gözaltına alınan Koç...

Erzincan

Haluk Özenç’in kaleme aldığı Yüzyıllık Destan Ateş adlı oyun, Erzincan’da sahnelendi.

Erzincan

Göçmen kaçakçılığı suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş cezası bulunan kişi yakalandı

İzmir

Erzincan’da Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık çalışanlarına yönelik “Personel Destek Uyum Eğitimi” düzenlendi.

Asayiş

Kuzey Irak’ta Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay’ın Erzincan’daki baba ocağına Türk bayrakları...

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Erzincan’da 10 milyon metreküp toprağın kaydığı bu afette 9 işçimize ulaşmaya çalışıyoruz” dedi.

İzmir

Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 106’ncı yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Solotürk ve komandoların gösterisi nefes kesti.