• DOLAR 32,50 %-0.12
  • EURO 34,97 %0.38
  • ALTIN 2.429,96 %0.28
  • BİST100 9.801 %0.81
  • BITCOIN 64.004 %-3.75
  • ETHERIUM 3.100 %-5.14
21°

Eskipazar Haberleri

Eskipazar haberleri ve güncel Eskipazar gelişmeleri, Eskipazar ile ilgili tüm video, Eskipazar fotoğrafları ve Eskipazar haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Asayiş

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde çıkan yangında iki ev kullanılmaz hale gelirken, bir kişi yaralandı.

Asayiş

Karabük’te mısır tezgahının yanmasıyla ilgili gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.

Asayiş

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde önünde duran otomobile çarptıktan sonra, su kanalını aşıp tarlaya uçan otomobilde 3’ü çocuk 6 kişi yaralandı.

Asayiş

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Karabük

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde 11.75 kilometre yola sıcak asfalt serildi.

Çevre

İstanbul’u Karadeniz’e bağlayan ve 21 ilin geçiş noktası olan Karabük’ün Kemikli Rampaları’nda tek yönlü olarak bayram dönüşü yoğunluğu tatilin son...

Çevre

Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde geçirmek isteyenler, İstanbul’u Karadeniz kentlerine bağlayan D-100 Karayolu’nun Karabük ve Gerede gişeleri arasında trafik yoğunluğa neden...

Asayiş

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde kurşunlanan banka şubesine ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheli serbest bırakıldı.

Karabük

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde Ziraat Bankası şubesine kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Karabük

Karabük’te meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Karabük

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde arazi anlaşmazlığı yaşadığı ağabeyini tabanca ile vurarak ağır yaralayan muhtar, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Karabük

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde arazi anlaşmazlığı yaşadığı ağabeyini tabanca ile vurarak ağır yaralayan muhtar, jandarmaya teslim oldu.