• DOLAR 32,30 %-0.18
  • EURO 34,83 %-0.15
  • ALTIN 2.399,05 %0.23
  • BİST100 10.277 %0.00
  • BITCOIN 63.746 %1.19
  • ETHERIUM 3.136 %2.16
9°

FETÖ Haberleri

FETÖ haberleri ve güncel FETÖ gelişmeleri, FETÖ ile ilgili tüm video, FETÖ fotoğrafları ve FETÖ haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) üye olma suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası ile aranan şahıs jandarma...

İzmir

FETÖ/PDY Silahlı terör örgütüne yönelik, İzmir ve İstanbul’da gerçekleştirilen operasyonlarda 14 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş

Erzurum’da düzenlenen FETÖ operasyonda şehir dışı talebe mesulü/gözcü konumunda faaliyet yürüten 4 kişi yakalandı.

Kayseri

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan aranan 1 kişi yakalandı.

Ankara

İçişleri Bakanı Yerlikaya: "23 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ’KISKAÇ-8’ operasyonlarında 61 şüpheli yakalandı."

Ankara

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "23 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ’KISKAÇ-8’ operasyonlarında 61 şüpheli yakalandı” dedi.

Haberde insan

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Danıştay 5. Dairesi tarafından FETÖ’den ihraç edilen yargı mensuplarının göreve iadesi kararı ile ilgili, “HSK olarak...

Asayiş

FETÖ’nün medya yapılanmasına ilişkin bozma kararının ardından yeniden görülen davada sanık gazeteci Nazlı Ilıcak hakkında karar çıktı.

Asayiş

Samsun’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında ’silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan hapis cezasına çarptırılan doktor ile öğretmen, polis tarafından yakalandı.

İzmir

Sevk sırasında basın mensuplarının "paralar nerede?" sorusuna Sedat Ocakçı, "Herkes parasını alacak, paralar faaliyette" dedi.

Mersin

CHP’yi eleştiren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Sen FETÖ’yle PKK’yla böyle yavşak bir ilişki içinde olursan bu millet dolar...

İzmir

İzmir’de düzenlenen FETÖ operasyonunda 23 kişi gözaltına alındı.