• DOLAR 32,60 %0.38
  • EURO 34,88 %0.41
  • ALTIN 2.496,12 %0.47
  • BİST100 9.626 %1.06
  • BITCOIN 65.450 %5.54
  • ETHERIUM 3.120 %3.17
13°

FİDAN Haberleri

FİDAN haberleri ve güncel FİDAN gelişmeleri, FİDAN ile ilgili tüm video, FİDAN fotoğrafları ve FİDAN haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Çevre

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ladik Yerleşkesi’nde “Dünya Ormancılık Haftası” dolayısıyla ‘Fidan Dikme Töreni’ gerçekleştirildi.

Muğla

Muğla Orman İşletme Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen etkinlikte minik öğrenciler öğretmenleriyle birlikte fidan dikti.

Samsun

Samsun 19 Mayıs ilçesinde, Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yetiştirilen fidanlar öğrenciler tarafından toprakla buluşturuldu.

Uşak

Yeşile olan hassasiyeti ve çevreyi korumaya olan duyarlılığı ile şehrin her noktasında yüzlerce ağacı toprakla buluşturan Uşak Belediyesi, yepyeni bir...

Zonguldak

Zonguldak’ın Alaplı Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 21-26 Mart Orman Haftası dolayısıyla fidan dağıtıldı.

Ordu

Ordu’da, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası dolayısı fidan dikim etkinliği düzenlendi.

Elazığ

Elazığ’da Fırat Üniversitesi öğrencileri, 316 şehidin anısına fidan dikerek ormanlık oluşturdu.

Yozgat

Yozgat’ta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden kadınlar anısına 300 fidan toprakla buluşturuldu.

Samsun

Samsun’un Bafra ilçesinde, Orman İşletme Müdürlüğü tarafından "11 Kasım Ağaçlandırma Günü" etkinliği kapsamında 40 bin fidan dağıtıldı.

Çevre

Samsun Orman Fidanlık Müdürlüğü bünyesine bağlı şefliklerle beraber yılda 10 milyon fidan üretiyor.

Amasya

Amasya Üniversitesi Tıp Fakültesi yerleşkesine öğrenciler, akademisyenler ve ormancılar tarafından fidan dikildi.

Düzce

Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğü ve Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu iş birliğiyle Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı anısına, Gölyaka Meslek Yüksekokulu...