• DOLAR 32,60 %0.38
  • EURO 34,78 %0.10
  • ALTIN 2.496,63 %0.49
  • BİST100 9.525 %0.00
  • BITCOIN 64.999 %5.95
  • ETHERIUM 3.100 %3.33
13°

Galatasaray Haberleri

galatasaray haberleri ve güncel galatasaray gelişmeleri, galatasaray ile ilgili tüm video, galatasaray fotoğrafları ve galatasaray haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


SPOR

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray, yarın evinde oynayacağı Hatayspor ile ligde 8. kez karşı karşıya gelecek.

Antalya

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Hatayspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Antalya’da bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

SPOR

Beşiktaş, Galatasaray derbisinde Cenk Tosun ile Derrick Köhn arasında yaşanan pozisyonun VAR kayıtlarının açıklanması konusunda Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) çağrıda...

SPOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadığı 7 derbide 5 galibiyet aldı.

SPOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş derbisi galibiyetinden sonra yaptığı açıklamada, "Takım olduğumuzda neler yapabileceğimizi gösteriyoruz" dedi.

SPOR

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Galatasaray, maçın oynanacağı stada ulaştı.

SPOR

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında evinde oynayacağı Galatasaray maçı için stada geldi.

SPOR

Beşiktaşlı taraftarlar, siyah-beyazlıların Galatasaray ile oynanacağı derbi müsabakasına yoğun ilgi gösterdi.

SPOR

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş, sahasında Galatasaray ile karşılaşıyor. Mücadelede 15 dakika sarı-kırmızılıların 1-0’lık üstünlüğü ile geçildi.

SPOR

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş’ı mağlup ederek yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.

SPOR

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında 3 Mart Pazar günü sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta derbi mesaisi başladı.

SPOR

TFF Tahkim Kurulu, Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi’ye verilen 1 maç men ve 19 bin 500 lira para cezasının onandığını duyurdu.