• DOLAR 32,47 %0.07
  • EURO 34,90 %0.39
  • ALTIN 2.433,99 %-0.19
  • BİST100 9.916 %0.00
  • BITCOIN 62.100 %-2.97
  • ETHERIUM 3.180 %-4.16
13°

Gözaltı Haberleri

gözaltı haberleri ve güncel gözaltı gelişmeleri, gözaltı ile ilgili tüm video, gözaltı fotoğrafları ve gözaltı haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Asayiş

Samsun’da uyuşturucu ticaretinden gözaltına alınan bir kişi adliyeye sevk edildi.

Asayiş

Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişinde 10 kişinin hayatını kaybettiği, 59 kişinin yaralandığı kazada 7 gözaltı kararı verildi. 6 sürücü gözaltına...

Sinop

Sinop’ta polis ekipleri tarafından yapılan şok uygulamada 1 kişi gözaltına alındı.

Asayiş

Samsun’da bir kişinin silahla yaralanması olayıyla ilgili gözaltına alınan 1 kişi daha çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, tutuklu sayısı 3’e çıktı.

Asayiş

Kastamonu’da jandarma ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan araçta uyuşturucu madde ile yakalanan 3 şahıs gözaltına alındı.

Asayiş

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde jandarma ekipleri silahla 32 yaşındaki genci öldüren zanlıyı gözaltına alındı.

Asayiş

Kastamonu'nun Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde park halindeki aracında otururken bıçaklanan bir kişi ağır yaralandı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Asayiş

Karabük’te üst geçidin yürüyen merdiveninin altında cesedi bulunan yeni doğmuş bebeğin annesi gözaltına alındı.

Asayiş

Samsun’da bir kişi üzerinde ve boş arazide yapılan aramalarda 1 kilo 172 gram bonzai ele geçirildi.

Asayiş

Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde 18 yaşındaki gencin tüfekle oynadıkları sırada kazara ateş alması sonucu hayatını kaybetmesi sebebiyle kuzeni, jandarma ekiplerince gözaltına...

Asayiş Haberleri

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda jandarma ekipleri tarafından durdurulan araçta uyuşturucu madde ile yakalanan 5 kişi gözaltına alındı.

Asayiş Haberleri

Tokat’ta tır ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralanırken hastaneye kaldırılan 1 kişi kurtarılamadı, tır şoförü gözaltına alındı.