• DOLAR 32,31 %0.09
  • EURO 34,97 %0.31
  • ALTIN 2.396,49 %0.13
  • BİST100 10.248 %-0.86
  • BITCOIN 61.120 %-2.02
  • ETHERIUM 2.980 %-1.43
15°

Hatayspor Haberleri

Hatayspor haberleri ve güncel Hatayspor gelişmeleri, Hatayspor ile ilgili tüm video, Hatayspor fotoğrafları ve Hatayspor haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


SPOR

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray, yarın evinde oynayacağı Hatayspor ile ligde 8. kez karşı karşıya gelecek.

Antalya

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Hatayspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Antalya’da bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Mersin

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Hatayspor, Mersin Stadyumu’nda karşılaştığı Samsunspor’u 3-0 mağlup etti.

Samsun

SAMSUN (İHA) – Trendyol Süper Lig’in formda takımlarından Samsunspor, Hatayspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayarak maçın oynanacağı Mersin’e doğru yola çıktı.

Samsun Haberleri

Trendyol Süper Lig'de yarın Hatayspor ile Mersin'de karşı karşıya gelecek Samsunspor, bu sabah erken saatlerde yola çıktı

Mersin

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Hatayspor, Mersin Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı.

Mersin

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Hatayspor, Mersin Stadyumu’nda Sivasspor ile karşılaşıyor. Karşılaşmanın ilk yarısı Sivasspor’un 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

SPOR

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de Hatayspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Samsun

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor’un tecrübeli oyuncusu Moryké Fofana, Hatayspor maçında taraftarın beklediği sonucu aldıklarını hatırlatarak, "Çok çalışıp güzel sonuçlar...

Samsun

Karadeniz ekibi bu sonuçla bu sezon ligde ilk galibiyetini elde etti. Yılport Samsunspor sahasında, Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı...

Samsun

Trendyol Süper Lig’in 11. hafta maçında Samsunspor, Hatayspor’u ağırlıyor.

Samsun

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Samsunspor, Hatayspor’u ağırlıyor. Mücadelenin ilk yarısı Hatayspor’un 1-0 üstünlüğü ile geçildi.