• DOLAR 32,52 %-0.11
  • EURO 34,81 %-0.17
  • ALTIN 2.427,96 %-0.09
  • BİST100 9.689 %0.45
  • BITCOIN 66.100 %-0.49
  • ETHERIUM 3.250 %0.62
20°

Hüseyin Eroğlu Haberleri

Hüseyin Eroğlu haberleri ve güncel Hüseyin Eroğlu gelişmeleri, Hüseyin Eroğlu ile ilgili tüm video, Hüseyin Eroğlu fotoğrafları ve Hüseyin Eroğlu haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Ankara

Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından, “Birkaç pozisyon versek de gol yemedik. Bu önemli bir başarı. Oyuncularım önemli...

SPOR

Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Galatasaray ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçı için, "Bandırmaspor’a layık oynayıp iyi bir skorla dönmeyi...

Samsun

Trendyol Süper Lig’de geride kalan 9 haftada galip gelemeyen tek takım Samsunspor oldu.

Samsun

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Alman Teknik Direktör Markus Gisdol ile sezon sonuna kadar anlaştı.

Gündem

Samsunspor eski Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Herkesin gönlüne dokunduğumuzu giderken anladım ve çok güzel 1 yıl geçirdim" dedi.

Samsun Haber

Samsunspor'un Hüseyin Eroğlu ile yolları ayırmasının ardından, takımın başına ya Sergen Yalçın ya Aykut Kocaman'ın getireleceği belirtildi.

Gündem

Samsunspor, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Gündem

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Gaziantep FK maçının kritik olduğunu ve 3 puanla olumsuz gidişi tersine çevirebileceklerini belirtti.

SPOR

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Galatasaray'ın golü erken bulması, bizim topumuzun direkten dönmesi oyunun akışını çok etkiledi.

Gündem

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, kulübün vizyonunun Avrupa'ya oyuncu taşımak olduğunu ve Akademi antrenörlerinin bu hedefe katkı sağlamasının önemine değindi.

Samsun

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Şu anki en önemli gündemimiz İstanbulspor maçı! Ve maçı kazanmak tek hedefimiz" dedi.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2022-2023 sezonu Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri Töreni yapıldı. Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu,...