• DOLAR 32,27 %-0.02
  • EURO 35,10 %0.01
  • ALTIN 2.476,01 %0.40
  • BİST100 10.444 %1.20
  • BITCOIN 66.300 %0.42
  • ETHERIUM 3.025 %0.2
15°

Merzifon Haberleri

merzifon haberleri ve güncel merzifon gelişmeleri, merzifon ile ilgili tüm video, merzifon fotoğrafları ve merzifon haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Samsun Haberleri

AMASYA’NIN Merzifon ilçesinde bu yıl yedincisi düzenlenen Merzifon Kitap Fuarı 2 Mart Cumartesi günü geniş katılımla ziyaretçilere kapılarını açtı.

Amasya

Amasya’nın Merzifon ilçesinde öğrenci servis minibüsü ve 2 otomobilin karıştığı zincirleme kazada 5’i öğrenci toplam 7 kişi yaralandı.

Amasya

Amasya’nın Merzifon ilçesinde öğrenci servisi ile 2 otomobilin karıştığı zincirleme kazada 5’i öğrenci toplam 7 kişi yaralandı.

Amasya

Amasya’nın Merzifon ilçesinde 2 aracın çarpışması sunucu meydana gelen kazada sürücüler yaralandı.

Amasya

Amasya’nın Merzifon ilçesinde jandarma ekipleri uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi

Samsun

Amasya’da içtiği alkolden komaya girdiği ileri sürülen ve Samsun’da tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybeden şahsın, alkol komasından ölmediği ortaya...

Amasya

Amasya’nın Merzifon ilçesinde pikap ile otomobilin çarpıştığı kazada 4 işi yaralandı.

Asayiş

Amasya’da içtiği alkolden komaya girdiği ileri sürülen bir kişi Samsun’da tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.

Amasya

Amasya’nın Merzifon ilçesinde jandarma ekiplerinin bir eve düzenlediği operasyonda 22 litre sahte içki ele geçirildi.

Asayiş

Amasya’da meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden Urguç Karadayı’nın Tokat’a oğlunun üniversitesi ve memleket ziyareti için geldiği öğrenildi.

Amasya

Amasya’nın Merzifon ilçesinde devrilen yolcu otobüsünde hayatını kaybeden 6 kişinin isimleri belirlendi.

Amasya

Amasya Valisi Yılmaz Doruk, Amasya’nın Merzifon ilçesinde 6 kişinin hayatını kaybettiği, 35 kişinin de yaralandığı yolcu otobüsü kazasının ardından açıklama...