• DOLAR 32,57 %0.22
  • EURO 34,98 %-0.03
  • ALTIN 2.448,79 %0.52
  • BİST100 9.717 %0.00
  • BITCOIN 64.650 %1.09
  • ETHERIUM 3.138 %-0.48
16°

Öğretmen Haberleri

Öğretmen haberleri ve güncel Öğretmen gelişmeleri, Öğretmen ile ilgili tüm video, Öğretmen fotoğrafları ve Öğretmen haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Asayiş

Samsun’da eşinin kayıp başvurusu yaptığı 1 çocuk annesi öğretmen bir sitenin arka bahçesinde ölü olarak bulundu.

Batman

Batman’ın Sason ilçesinde tek öğrencisi bulunan kilometrelerce uzaklıktaki köy okulunda görev yapan Pınar Aktaş, okulda hem müdür, hem öğretmen hem...

Kültür sanat

Samsun’da görev yapan bir öğretmenin 12 yılda 17 farklı ülkeden topladığı nadir 120 duvar halısından oluşan koleksiyona paha biçilemiyor.

Asayiş

Bursa’da yabancı dil öğretmeni olan S.Y, sınavdan 100 alan öğrencisini ödüllendireceğini söyleyip evine davet etti. Evine davet ettiği kız öğrenci...

Haberde insan

Zonguldak’ta özel eğitim uygulama okulu öğretmen ve öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla katıldıkları etkinlikte fidan dikmenin heyecanını yaşadı.

Asayiş

Samsun’da FETÖ’den yargılandığı mahkemece 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan öğretmen, polis tarafından yakalandı.

Asayiş

Karabük’te FETÖ/PDY’den 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan ihraç öğretmen, polis ekiplerince yakalanarak işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

EĞİTİM

Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası Samsun Temsilcisi Ümit Koyuncu, maaşı asgari ücretin altında kalan bir öğretmenin bordrosunu paylaştı.

Bafra Haberleri

Aslen Bafralı olan ve görevi gereği Artvin’in Arhavi ilçesinde bulunan öğretmen Fahriye Badur Özyılmaz kansere yenik düşerek hayatını kaybetti.

Samsun

Erasmus Okullar Arası Değişim Ortaklığı çerçevesinde Samsun’a gelen 17 Romanyalı öğrenci ve öğretmen, Türk öğrenci grubu ile birlikte dünya miraslarına...

Asayiş Haberleri

Samsun’un Çarşamba ilçesinde görev yapan 52 yaşındaki öğretmen Murat Dağcı, yakalandığı Kovid-19 hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti.