• DOLAR 32,53 %-0.06
  • EURO 34,81 %-0.17
  • ALTIN 2.427,13 %-0.12
  • BİST100 9.732 %0.91
  • BITCOIN 64.825 %-2.49
  • ETHERIUM 3.200 %-1.54
21°

Ortahisar Haberleri

ortahisar haberleri ve güncel ortahisar gelişmeleri, ortahisar ile ilgili tüm video, ortahisar fotoğrafları ve ortahisar haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Haberde insan

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde şehir merkezinde bir direğe yapıştırılan evlilik ilanını görenler dönüp tekrar okuyor. İlandaki kriterler arasında yer alan şartlar...

Trabzon

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde polis ekipleri tarafından durdurulan bir araç içerisinde 9 adet tabanca yakalandı.

Asayiş

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bir şahıs, tartıştığı kargo şirketi çalışanına kurşun yağdırdı.

Asayiş

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde tartıştığı kargo şirketi çalışanına kurşun yağdıran şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde Gürcistan uyruklu bir kadın başına sert bir cisimle vurularak öldürülmüş halde bulunurken, olayla ilgili bir kişi gözaltına...

Trabzon

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kuveyt’ten Trabzon’a gelen turizm firmalarının temsilcileri ile görüştü.

Trabzon

Ortahisar Belediyesi şirketi ORKENT tarafından yürütülen Çağlayan Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi mahalle sakinlerine tanıtıldı.

Trabzon

Trabzon’un Ortahisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan Yenimahalle-Beşirli arasındaki sahil kesiminde “Denize girmek tehlikeli ve yasaktır” tabelasına rağmen yasağa uymayanlar...

Asayiş

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde gece saatlerinde seyir halindeyken aracın tavanına çıkarak dans esen şahıslar hakkında işlem başlatıldı.

Trabzon

Trabzon’da Ortahisar Belediyesi, birçok tarihi binanın bulunduğu Sarayatik Sokak, Sarayatik Camii Sokak ve Çifte Hamam Sokak’ta Sokak Sağlıklaştırma Projesi başlattı.

Asayiş

Trabzon’un Ortahisar ve Akçaabat ilçelerinde drift yapan ve yolları kapatarak kutlama yapan kişiler, jandarma engeline takıldı.

Asayiş

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bir kişi evinde tabancayla vurulmuş halde ölü bulundu. Evde şahsın bıraktığı bir mektup bulundu.