• DOLAR 32,37 %0.15
  • EURO 34,97 %-0.32
  • ALTIN 2.325,48 %0.22
  • BİST100 9.080 %0.00
  • BITCOIN 70.400 %0.49
  • ETHERIUM 3.580 %0.6
19°

Para Haberleri

para haberleri ve güncel para gelişmeleri, para ile ilgili tüm video, para fotoğrafları ve para haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Asayiş

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde para için tartıştığı iddia edilen komşusunu keserle başını ezerek öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Samsun

Samsun’da internetten sattığı telefonun parasını almasına rağmen göndermeyen şahıs, yargılandığı mahkemece 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, "Asgari Ücret Tespit Komisyonumuz toplantısını gerçekleştirecek. İnşallah en kısa sürede açıklamayı planlıyoruz’’ dedi.

İzmir

İzmir’de "Nitelikli Dolandırıclık" ve "Vergi Usul Kanununa Muhalef" suçlarından yürütülmekte olan iki ayrı soruşturma kapsamında 19 ikamet adresi ve 10...

Samsun

Samsun’da jandarma ekipleri yol kenarında buldukları ve içinde altın, cüzdan, para ile cep telefonu olan kayıp çantayı sahibine teslim etti.

EKONOMİ

Evde bakım maaşı ödemesinden faydalanan vatandaşlar, kasım ayı evde bakım maaşı ödemesinin ne zaman verileceğine dair araştırmalar yapıyorlar.

EKONOMİ

2024 asgari ücret zammının ne kadar olacağı, milyonlarca asgari ücretli çalışan tarafından sorgulanan ve merak edilen konular arasında yer alıyor....

Trabzon

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde bir kişi sınavsız ehliyet almak için uğraş verince dolandırıldı.

Asayiş

Samsun'da 500 bin lira kaybeden bir şahıs, borçlarını ödemek için simit fırınından 5 çuval susam çaldıktan sonra yakalanarak tutuklandı.

Haberde insan

Zonguldak - Alaplı'da yaşanan olayda Muharip Gaziler Derneği Başkanı Muammer Özdemir, pazaryerinde çorap içinde 5 bin 600 lira buldu.