• DOLAR 32,34 %-0.09
  • EURO 34,77 %-0.07
  • ALTIN 2.389,50 %-0.31
  • BİST100 10.256 %0.47
  • BITCOIN 59.331 %1.77
  • ETHERIUM 2.970 %-0.05
18°

PAZAR Haberleri

PAZAR haberleri ve güncel PAZAR gelişmeleri, PAZAR ile ilgili tüm video, PAZAR fotoğrafları ve PAZAR haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Samsun

Samsun’da 19 yıldır pazar günleri tatil yapan berberler, 7 Nisan Pazar günü ise bayram mesaisi yapacak.

Genel

Başakşehir Belediyesi, Türkiye’ye örnek olan modern kapalı pazarlarına bir yenisini daha ekledi. Başakpazar, Pazartürk ve Kayaşehir’in ardından ilçenin dördüncü kapalı...

Samsun

SAMSUN (İHA) – Samsun’da halk pazarında en pahalı sebze kilosu 120 TL’den satılan kıl biber, en ucuz sebze ise kilosu...

Bayburt

Ramazan ayına 1 gün kala Bayburt’ta vatandaşların pazarlardaki alışverişi yoğunlaştı.

Eskişehir

ESKİŞEHİR (İHA) – Eskişehir’de pazar günü güzel havayı gören vatandaşlar anın tadını çıkarabilmek adına adeta sokağa döküldü.

Samsun

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, halk pazarı esnafına modern pazar yeri sözü verdi.

Asayiş

Rize’nin Pazar ilçesinde refüje çarparak yan yatan ve otomobilin sürücüsünün yaralandığı kaza güvenlik kameralarına yansıdı.

Asayiş

Tokat’ın Pazar ilçesi Üzümören Kasabası’nda husumetli olduğu 1 kişiyi öldüren, 1 kişiyi de yaralayan Furkan Gül (23) isimli şahıs yakalandı.

Asayiş

Tokat’tın Pazar ilçesi Üzümören Kasabası’nda F.G. (23) isimli şahıs husumetlerini av tüfeğiyle vurdu; 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Asayiş

Tokat İl Jandarma Komutanlığı’nca merkez, Turhal, Niksar, Zile, Pazar ve Yeşilyurt ilçelerinde 8 farklı adrese operasyon düzenledi, düzenlenen operasyonda tabanca...

Asayiş

Rize’nin Pazar ilçesinde bariyere çarparak yoldan çıkan bir aracın denize uçması sonucu meydana gelen kazada 1’i ağır, 2 kişi yaralandı.

Rize

Rize’nin Pazar ilçesinde herkes tarafından sevilen zabıta memuru görev dönüşü sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.