• DOLAR 32,29 %0.09
  • EURO 34,83 %0.21
  • ALTIN 2.395,76 %0.10
  • BİST100 10.248 %0.00
  • BITCOIN 61.750 %-1.38
  • ETHERIUM 2.998 %-1.04
15°

Ruhsatsız tabanca Haberleri

ruhsatsız tabanca haberleri ve güncel ruhsatsız tabanca gelişmeleri, ruhsatsız tabanca ile ilgili tüm video, ruhsatsız tabanca fotoğrafları ve ruhsatsız tabanca haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Samsun

SAMSUN (İHA) – Samsun’un Çarşamba ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda fişek...

Asayiş

Samsun’da polis tarafından düzenlenen narkotik uygulamasında uyuşturucu maddelerle birlikte 29 kişi gözaltına alındı.

Asayiş

Samsun’da polis tarafından il genelinde düzenlenen narkotik uygulamasında 39 kişi yakalandı.

Asayiş

Samsun merkezli İstanbul ve Çorum illerini kapsayan oto hırsızlarına yönelik düzenlenen operasyonda 19 kişi gözaltına alındı.

Zonguldak

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde polis ekipleri yaptıkları uygulamada bir şüphelinin üzerinden ruhsatsız tabanca ele geçirdi.

Asayiş

Trabzon’da polis ekiplerince yapılan çalışmada bir şahsın aracında ve evinde yapılan aramada 11 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Asayiş

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 8 adet ruhsatsız tabanca, farklı miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Asayiş

Rize’de şüphe üzerine durdurulan bir araçta 5 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.

Asayiş

İstanbul'dan Kastamonu'ya ruhsatsız tabanca getireceği tespit edilen bir şahsın aracında yapılan aramada, halıya sarılı takım çantasının içinde çok sayıda ruhsatsız...

Asayiş Haberleri

Düzce’de Jandarma ekipleri şüphe üzerine durdurulan araçtan 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirdi.