• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 62.512 %-2.32
  • ETHERIUM 3.125 %-0.34
13°

Şampiyon Haberleri

şampiyon haberleri ve güncel şampiyon gelişmeleri, şampiyon ile ilgili tüm video, şampiyon fotoğrafları ve şampiyon haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Samsun

Kilis Anadolu Lisesi 10’uncu sınıf öğrencisi depremzede Sümeyra Dağlı, Samsun’da yapılan kulüpler arası bilek güreşi branşında Türkiye Şampiyonu oldu.

EĞİTİM

İhlas Koleji TÜBİTAK tarafından düzenlenen 55. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri İstanbul Avrupa Bölge Yarışmaları’nda Tarih Kategorisinde birinci olurken aynı kategoride...

Malatya

Geçtiğimiz Günlerde Arnavutluk’un Başkenti Tiran’da Düzenlenen Global Fashion Progress Uluslararası Yarışmaya Katılan Eurocup Turkey Kuaför Milli Takımı Avrupa Şampiyonu Oldu.

Gündem

Aydın’da liseli gençlerin kıyasıya rekabet ettiği ’Liseler Arası Masa Tenisi Turnuvası’ tamamlandı.

Düzce

Düzce’de okul sporları gençler ve yıldızlar yüzme müsabakalarında 80 sporcu derece yapabilmek için kulaç attı.

Tokat

Arjantin’in Buenos Aires kentinde düzenlenen plaj güreşlerinde Dünya Birincisi Olan Milli Sporcu Yunus Coşkun Memleketi Erbaa'da Çiçekle Karşılandı.

Samsun

Spor Toto 1. Lig’in en erken şampiyon olan takımı olan Samsunspor, şampiyonluk kupasını hayatını kaybeden Samsunsporluların mezarına götürdü.

Düzce

Gençler Okul Sporları Taekwondo Türkiye Finallerinde Farabi Anadolu Lisesi öğrencisi Damla Nur Yılmaz tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

SPOR

Samsunspor, Spor Toto 1. Lig'in 35. haftasında Denizlispor'un konuğu oluyor. Şampiyon Samsunspor, deplasmandan 3 puanla dönme hedefinde.

Samsun

Samsunspor, Ankara Keçiörengücü maçı sonrasında şampiyonluğunu kutlamak için otobüs ile şehir turu attı. Yönetim, teknik ekip ve tüm futbolcuların katıldığı...

Genel

Spor Toto 1.lig'ini şampiyon olarak bitirmeyi garantileyen Samsunspor'umuz ligin 34. haftasında evinde Ankara temsilcisi Keçiörengücü'nü ağırlıyor.

SPOR

Ligin bitimine 6 hafta kala Süper Lig'e yükselen Yılport Samsunspor 23 Nisan Pazar günü sahasında Keçiörengücü'nü konuk edecek, Kırmızı Beyazlıların...