• DOLAR 32,47 %-0.05
  • EURO 34,81 %-0.54
  • ALTIN 2.443,04 %0.28
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 64.000 %-1.23
  • ETHERIUM 3.162 %-0.53
15°

Samsun asayiş Haberleri

samsun asayiş haberleri ve güncel samsun asayiş gelişmeleri, samsun asayiş ile ilgili tüm video, samsun asayiş fotoğrafları ve samsun asayiş haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Samsun

Samsun’da yoldan çıkan otomobilin öğrenci servisiyle çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Samsun

Samsun’da bıçaklı saldırıya uğrayan bir kişi boynundan ağır yaralandı.

Asayiş

Samsun’da KOM polisi tarafından düzenlenen ve 7 kişinin gözaltına alındığı, 90 bin 578 litre kaçak akaryakıtın ele geçtiği operasyonunda soruşturma...

Asayiş

Samsun Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü, 14-15 Eylül tarihlerinde yaptığı çalışmalarda farklı suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan toplam 34 hükümlüyü yakaladı.

Asayiş

Samsun’da, eşiyle uzaklaştırma kararı bulunan bir kişi eve gidip eşyasını almak için kapıyı kırmaya çalışınca çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Asayiş

Samsun’da bir kişiyi darp ederek banka hesabındaki paraları başka hesaba aktarıp cep telefonunu gasp ettikleri iddia edilen 5 kişi adliyeye...

Asayiş

Samsun’da 7 ayrı hırsızlık olayına karışan bir kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Asayiş Haberleri

Samsun’da otlattığı hayvanın peşinden koşarken düşerek kafasını taşa çarpan bir kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Asayiş Haberleri

Samsun’da eğlence mekanında 2’si iş yeri çalışanı 4 kişinin yaralandığı silahlı saldırı olayıyla ilgili gözaltına alınan 1 kişi daha tutuklandı.

Asayiş Haberleri

Samsun’da hırsız girdiği evde seçmen kağıdını düşürünce jandarma tarafından gözaltına alındı.

Asayiş Haberleri

Atakum'da eğlence mekanına silahlı saldırı düzenleyerek 2’si işyeri çalışanı 4 kişiyi yaralayıp kaçan saldırgan, polisin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş Haberleri

Samsun'da, Atakum sahilinde bir eğlence mekanına düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişi yaralandı.