• DOLAR 32,21 %0.14
  • EURO 35,13 %0.07
  • ALTIN 2.475,81 %0.32
  • BİST100 10.201 %0.42
  • BITCOIN 66.350 %6.98
  • ETHERIUM 3.015 %3.57
16°

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Haberleri

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü haberleri ve güncel Samsun İl Emniyet Müdürlüğü gelişmeleri, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili tüm video, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü fotoğrafları ve Samsun İl Emniyet Müdürlüğü haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Asayiş

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dolandırıcılık suçlarını önleme ve bu suça karşı vatandaşları bilgilendirme faaliyetlerinde bulundu.

Samsun

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Çarşamba ilçesinde "Siberay Güvenlik Semineri" verildi.

Samsun

Samsun polisi tarafından İlkadım ilçesinde 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası olan bir hükümlü yakalandı, Çarşamba ilçesinde ise sahte...

Haberde insan

Samsun’da vatandaşlar, emniyet kemeri kullanımının önemini, simülasyon aracında tepetaklak olunca anladılar.

Asayiş

Samsun’da 2024 yıl içinde 2 bin 666 araca 6 milyon 428 bin 751 lira ceza yazıldı.

Haberde insan

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personellerince vatandaşlar birçok konuda bilgilendirildi.

Samsun

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü, biletlerin tamamının günler öncesinden tükenen Samsunspor-Galatasaray karşılaşmasına gidecek taraftarlar için açıklama yaptı.

Asayiş

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, trafik kazalarının önlenmesi ve karayolu trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla radarla hız denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Samsun

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından 4 ilçede vatandaşlara uyuşturucu ve kadına şiddet ile mücadele konularında bilgilendirmede bulunuldu.

Samsun

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Bafra’da huzur ve güven uygulaması yapıldı.

Asayiş

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, internet üzerinden 18 vatandaşı 4,6 milyon lira dolandıran 14 kişiyi yakaladı.

Samsun

Samsun’da polis ekipleri tarafından uyuşturucu ticaretine yönelik yapılan operasyonda 2 şüpheli yakalandı. Operasyonda uyuşturucu maddeler ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği...