• DOLAR 32,60 %0.23
  • EURO 34,81 %0.37
  • ALTIN 2.422,90 %-0.41
  • BİST100 9.645 %-0.50
  • BITCOIN 66.215 %0.07
  • ETHERIUM 3.203 %0.25
22°

Sivasspor Haberleri

Sivasspor haberleri ve güncel Sivasspor gelişmeleri, Sivasspor ile ilgili tüm video, Sivasspor fotoğrafları ve Sivasspor haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


SPOR

Sivasspor’un takım kaptanı Uğur Çiftçi, taraftarı stadyuma davet ederek, “Taraftarımız bazı konularda haklı olabilir ama Sivasspor’a küsülmez.

SPOR

Trendyol Süper Lig’de 27. haftasında Pendikspor ile karşılaşacak Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

SPOR

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında sahasında Pendikspor ile karşılaşacak Sivasspor, bugün yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarını sürdürdü.

SPOR

Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında sahasında Pendikspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Mersin

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Hatayspor, Mersin Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı.

Mersin

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Hatayspor, Mersin Stadyumu’nda Sivasspor ile karşılaşıyor. Karşılaşmanın ilk yarısı Sivasspor’un 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Samsun

Sivasspor ile yollarını ayıran kaleci Muammer Yıldırım, Samsunspor ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

SPOR

Trendyol Süper Lig’in 21. hafta maçında Gaziantep FK ile karşılaşacak Sivasspor, bugün yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarına başladı.

SPOR

Trendyol Süper Lig’de deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak Sivasspor kafilesi Ankara’ya ulaştı.

SPOR

Sivasspor, Beşiktaş’tan 23 yaşındaki futbolcu Kerem Atakan Kesgin’i sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer etti.

SPOR

Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında oynanacak Samsunspor-Sivasspor maçının Video Yardımcı Hakemi (VAR) Hakan Ceylan oldu.

SPOR

Samsunspor ile Sivasspor arasında oynanan Süper Lig müsabakasında, Pençe-Kilit operasyonunda şehit düşen kahraman askerler anıldı.