• DOLAR 32,23 %0.02
  • EURO 34,75 %-0.41
  • ALTIN 2.443,53 %-0.04
  • BİST100 %
  • BITCOIN 60.834 %-0.64
  • ETHERIUM 2.870 %-1.42
14°

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Haberleri

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi haberleri ve güncel Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi gelişmeleri, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ile ilgili tüm video, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi fotoğrafları ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Tokat

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla “Cumhuriyetin 100. Yılında Öğretmenliğin Dünü, Bugünü, Yarını” paneli düzenlendi.

Tokat

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü tarafından 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle farkındalık...

Haberde insan

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde Erasmus programı çerçevesinde eğitim gören Senegalli öğrencinin ’Sarı gelin’ türküsünü seslendirmesi sosyal medya da yoğun ilgi gördü.

Tokat

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Milli İrade Salonunda "Gençlerle İletişim" söyleşisi gerçekleştirildi.

Tokat

Yağıbasan Medresesi İrfan Sohbetleri çerçevesinde Valilik, Belediye ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi işbirliği ile “İnsanın Huzur Arayışı” konferansı gerçekleştirildi.

Çevre

Afete hazırlık için evlerimizde riskleri azaltacak tedbirler almamız gerektiğini belirten Doç. Dr. Ufuk Sözcü, depremde sabitlenmemiş eşyaların yaralanmaları arttırdığını belirtiyor.

Tokat

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından geleneksel “Beyaz Önlük Giyme Töreni” düzenlendi.

Tokat

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi kampüsünde bulunan bir ağaç, üzerinde ki şekillerin göze benzemesiyle sosyal medya da ilgi odağı oldu.

Tokat

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından yemekhanelerde öğrencilerin öğlen yemeğini belirleme uygulaması devam ediyor.

Tokat

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından ’Erasmus Days’ etkinliklerinin açılışı düzenlendi.

Tokat

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde öğrenciler yemekhanede çıkan ilk yemeklerini kendileri belirliyor.

Tokat

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre başarılı olan 20 öğrenciyi 2 yakını ile birlikte Tokat’ta ağırlayacak.