• DOLAR 32,30 %0.11
  • EURO 35,02 %0.09
  • ALTIN 2.450,62 %0.18
  • BİST100 10.180 %0.06
  • BITCOIN 61.753 %-0.64
  • ETHERIUM 2.905 %-0.55
16°

Zehir tacirleri Haberleri

zehir tacirleri haberleri ve güncel zehir tacirleri gelişmeleri, zehir tacirleri ile ilgili tüm video, zehir tacirleri fotoğrafları ve zehir tacirleri haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Asayiş

DÜZCE(İHA) – Düzce’nin Akçakoca ilçesinde uyuşturucu madde ile yakalanan şahıs, çıkarıldığı mahkemece uyuşturucu madde ticareti yapmaktan tutuklandı.

Asayiş

Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan eş zamanlı operasyonda uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenerek yakalanan 36 şahıstan 15’i adliyeye sevk edildi.

Asayiş

Samsun’da polis ekipleri tarafından uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde yürütülen çalışmalarda, ikamette oluşturulan uyuşturucu imalathanesine baskın düzenlendi. Operasyonda 4 kişi gözaltına...

Asayiş

Samsun’da uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan şok operasyonda 3 şüpheli yakalandı, kokainin de bulunduğu çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Samsun

Samsun’un Kavak Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçede ailelerin huzurunu kaçıran zehir tacirlerine göz açtırmadı.

İzmir

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde polisin şüphe üzerine durdurduğu çiftin üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi. Karı-koca çiftin ikametinde ise 1 kilonun üzerinde...

Samsun

Samsun Kavak Kaymakamı Erdem Karanfil, “Kavak’ta zehir tacirlerinin, suç örgütlerinin teker teker tepelerine binerek nefeslerini kesmeye devam edeceğiz” dedi.

Samsun

Samsun’da uyuşturucu ticaretinden tutuklanan 2 kişi yargılandıkları mahkemece 8 yıl 4’er ay hapis cezasına çarptırıldı.

Asayiş

Sinop’a il dışından uyuşturucu madde getireceği bilgisi alınan bir kişi polis tarafından suçüstü yakalandı.

Asayiş

Samsun'da polis tarafından durdurulan araçta uyuşturucu ve hassas terazi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.

Asayiş

Samsun'da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda birçok kişi gözaltına alındı.