Atakum, Alaçam, Yakakent ve Terme ilçelerinde programlar gerçekleştiren Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,  ziyaretlerde vatandaşların talep ve önerilerini dinledi,  Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde destek istedi.

Halkımız en doğru kararı verecektir

"Halkımız her zaman en doğru kararı veriyor" diyen Yılmaz, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan büyük desteğin 28 Mayıs'ta da artarak sandığa yansıyacağına inanıyoruz. Her bir vatandaşımızın kararına, tercihine saygılıyız. Büyük Türkiye için, Türkiye Yüzyılı için, istikrar ve güven ortamı için, ülkemizin geleceği için en doğru karar sandıkta ortaya çıkacaktır." diye konuştu.

Halkımız en doğru kararı verecektir

Tüm karalama, iftira, gerçek dışı ithamlara halkın gereken cevabı vereceğini ifade eden Yılmaz, "Türkiye Yüzyılı’nın inşası yolunda durmadan çalışacağız. Artık yeni bir dönem başladı. Bu zamana kadar ülkemizi en iyi şekilde Türkiye Yüzyılı'na hazırladık. Önemli bir dönüm noktasındayız.  21 yılda milletimizin, ülkemizin menfaatleri için, geleceğimizi en iyi şekilde hazırlamak için çok büyük mücadeleler verdik. Rabbim bundan sonraki süreçte ülkemizin geleceği için hayırlısını eylesin. Eksiklikler varsa Sayın Cumhurbaşkanımız bu zamana kadar olduğu gibi ülkemizin ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda başta kendisi, görev vereceği ülkemize en iyi hizmet edecek kadrolarla giderecektir" şeklinde konuştu.

Halkımız en doğru kararı verecektir

Halkımız en doğru kararı verecektir

Halkımız en doğru kararı verecektir