AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Samsun'un 17 ilçesinde sürdürülen seçim çalışmalarını değerlendirerek, "Samsunlular, iyi tanıdıkları Cumhur İttifakı adaylarını gönülden karşılarken, hiç tanımadıkları Millet İttifakı adaylarına 'kim bunlar?' diye bakıyor" şeklinde konuştu.

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Samsun'da sürdürdükleri seçim çalışmalarında büyük bir teveccüh ile karşılaştıklarını kaydederek, "Milletimiz her zaman yanlarında olan ve yakından tanıdıkları Cumhur İttifakı adaylarını gönülden kucaklıyor. Kırık ayaklı masanın hiç tanımadıkları adaylarına ise 'kim bunlar' diye bakıyor" şeklinde konuşarak gönderme yaptı!

AK Parti'nin Samsun'da tüm kadrolarıyla seçim hazırlıklarını sürdürdüklerini söyleyen İl Başkanı Mehmet Köse, 17 ilçenin tamamında kapsamlı bir seçim çalışması gerçekleştirdiklerini belirtti. Sadece seçim döneminde sokağa çıkan ve vatandaşla bir araya gelenlerin, bu seçimde kaybeden taraf olacağını kaydeden İl Başkanı Mehmet Köse, "Biz sadece seçim döneminde alana inenlerden değiliz! Milletimizi bunu çok iyi biliyor. Seçime bir ay kala sokağa çıkanlar, sahte anketlerle ve yalanlarla dolu algı operasyonlarıyla seçim kazanacağını zannedenler, sandıkta milletin tokadı ile karşılaşacaklar. Biz 2018 seçimlerinin hemen ertesi günü, 2023 seçimleri için hazırlıklarımıza başlamıştık. Milletvekillerimiz, il başkanlığımız, ilçe teşkilatlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve AK Parti'ye gönül vermiş tüm dava arkadaşlarımızla birlikte, her zaman milletimizin yanında olduk" dedi.

Samsun'un her noktasında Cumhur İttifakı adaylarının yürekten karşılandığına dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, "Biz gittiğimiz her yerde yürekten karşılanıyoruz. Kırık ayaklı masanın adayları sokağa çıkınca, millet birbirine bakıyor 'bunlar kim' diye! Yok öyle son bir ay kala Samsun'u ve Samsunluyu çok seviyormuş gibi yapmak. Samsun seçmeninden destek görmek için, iyi gününde de kötü gününde de yanında olacaksın, derdiyle dertleneceksin, sorunlarına çözüm üreteceksin, ihtiyaç duyduğunda arkasında dağ gibi olacak. Yani AK Parti gibi olacaksın. Milletimiz bunları çok iyi biliyor ve görüyor. Her biri birbirinden değerli 9 milletvekili adayımızla Samsun'da karış karış seçim çalışması yapıyoruz. Gördüğümüz teveccüh biz gösteriyor ki, Samsunlular kararını vermiş, sandık başına gidip, seçimini yeniden Erdoğan ve yeniden Cumhur İttifakından yapmak için gün sayıyor" diye konuştu.