İlkadım Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Genç Yetenekler Çocuk ve Gençlik Korosu, unutulmaz bir Türk Halk Müziği konseriyle dinleyicilere eşsiz bir gece yaşattı. Şef Ali Rıza Gündoğdu yönetimindeki koro, geleneksel ezgileri güçlü sesleriyle yorumlayarak büyük beğeni topladı.

İlkadım’da Genç Yeteneklerden Türk Halk Müziği Ziyafeti
Foto Galeri: İlkadım’da Genç Yeteneklerden Türk Halk Müziği Ziyafeti
İçeriği Görüntüle


Konser, yoğun katılımla gerçekleşti

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, konser sonrası yaptığı açıklamada, gençlerin sanata olan ilgisini desteklemeye devam edeceklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Bugün, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz, Türk Halk Müziği’nin eşsiz melodilerini bizlere en güzel şekilde sundular. Kültürel mirasımızı yaşatmak ve yeni nesillere aktarmak adına düzenlediğimiz bu anlamlı konser, yüreklere dokundu ve unutulmaz anılar bıraktı."

Geceye katılan CHP Milletvekili Murat Çan, belediye meclis üyeleri ve sanatseverler de etkinliği büyük bir ilgiyle takip etti. Başkan Kurnaz, konserin gerçekleşmesinde emeği geçen koro üyeleri, Şef Ali Rıza Gündoğdu ve tüm katılımcılara teşekkür ederek, İlkadım’ın kültür ve sanatın merkezi olmaya devam edeceğini vurguladı.

İlkadım’da Genç Yeteneklerden Türk Halk Müziği Ziyafeti (28)

İlkadım’da Genç Yeteneklerden Türk Halk Müziği Ziyafeti (20)

İlkadım’da Genç Yeteneklerden Türk Halk Müziği Ziyafeti (18)

İlkadım’da Genç Yeteneklerden Türk Halk Müziği Ziyafeti (13)

İlkadım’da Genç Yeteneklerden Türk Halk Müziği Ziyafeti (10)-1

İlkadım’da Genç Yeteneklerden Türk Halk Müziği Ziyafeti (6)

İlkadım’da Genç Yeteneklerden Türk Halk Müziği Ziyafeti (3)-1

İlkadım’da Genç Yeteneklerden Türk Halk Müziği Ziyafeti (2)

Saadet Partili Muhammed Okutan: "Muhalefetin En Çok Üye Artıran Partisiyiz, Bu İvme Sürecek"
Saadet Partili Muhammed Okutan: "Muhalefetin En Çok Üye Artıran Partisiyiz, Bu İvme Sürecek"
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Ezgi ÜNLÜ