Samsun’da inşaattan hırsızlık yapan 2 kişi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve mahkemece tutuklandı.
Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Alanlı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.Ç.’ye ait inşaattan 300 metre bakır kablo, 100 metre elektrik kablosu ve 1 adet jeneratör çalındı. Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine yaptıkları araştırmada hırsızlık olayını M.K.(43) ve Y.T.’nin (40) gerçekleştirdiğini tespit etti. İki zanlı yakalanarak gözaltına alındı.
Recep Tokur Polis Merkezi’ne teslim edilen M.K. ve Y.T. bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 2 kişi tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.
İnşaattan hırsızlık zanlısı 2 kişi tutuklandı
Samsun’da inşaattan hırsızlık yapan 2 kişi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve mahkemece tutuklandı..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Bafra da otomobil alım satımına yeni soluk: BAFRA OTO PAZARI hizmete hazırlanıyor
Başkan Ahmet Yılmaz'dan Müjde; Esnafa 3,5 Milyon TL’ye Kadar Kredi İmkânı
Kapıkaya Festivali doğa ve adrenalin tutkunlarını buluşturdu
KapıkayaFest’te Sağlık Hizmetlerine İlgi Yoğun Oldu
BAFRA KAPIKAYAFEST'TE RESMİ AÇILIŞ COŞKUSU YAŞANDI





