AK Parti Samsun Milletvekili Adayı İrfan Şenocak, ''Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Türkiye Yüzyılı'nı yükseltecek ve hedeflerine ulaştıracak olan gençlerdir'' dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı İrfan Şenocak, gençlerle bir araya gelerek güncel ve gündeme dair konularla ilgili sohbet etti.



TÜRKİYE YÜZYILI GENÇLERİN

“Türkiye Yüzyılının sahibi, koruyucusu, kollayıcısı sizlersiniz” diyen AK Parti Samsun Milletvekili Adayı İrfan Şenocak, ''Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Türkiye Yüzyılı'nı yükseltecek ve hedeflerine ulaştıracak olan gençlerdir. Bin yıldır bu vatan topraklarında elden ele geçerek bize kadar gelen bağımsızlık ve kalkınma bayrağının yeni emanetçileri sizlersiniz. Bu öyle büyük bir dava ki temelinden tepesine neresinde yer alırsanız alın, isminizi tarihe altın harflerle yazdıracaksınız. Canımızdan öte tuttuğumuz ülkemizi, 'Zaman bendedir ve mekân bana emanettir.' şuurundaki bu gençliğe emanet edeceğimiz için gönlümüz müsterih. Şimdi burada öyle bir ses verin ki Ankara'dan dalga dalga 81 vilayetimize, oradan tüm dünyaya yayılsın.



SAVUNMA SANAYİMİZDEN NEDEN RAHATSIZ OLUYORLAR

Sizler AK Parti döneminde doğmuş, AK Parti döneminde büyümüş, adeta hayatı AK Parti ile tanımış bir nesilsiniz. Haklı olarak eski Türkiye'yi görmediğiniz, yaşamadığınız için bazı mukayeseleri yapmakta zorlanıyorsunuz. Bugün ülkemizde üretimden istihdama her alanda ölçek öylesine büyümüştür ki Türkiye'yi 21 yılda nereden nereye getirdiğimizi anlatırken verdiğimiz rakamlar, verdiğimiz örnekler yetersiz kalabiliyor. Bazıları, bizim sık sık savunma sanayi ürünlerimizi gündeme getirmemizden rahatsız oluyor. Hâlbuki bizim gururla saydığımız her savunma sanayi projemiz, aynı zamanda gerisindeki tasarım, yazılım ve üretim gücüyle gençlerimizin geleceklerini inşa eden birer teknoloji lokomotifidir. Biz, teknolojiye yaptığımız yatırımla gençlerimizi geleceğin mesleklerine hazırlıyoruz. Yapılan konutlara, yollara ve barajlara, beton ve demir yığını gözüyle bakanların çapsızlığı, bu alanda da kendini belli ediyor. Kendilerinin hayranlık duyduğu ülkelerin nasıl geliştiğini, kalkındığını, zenginleştiğini bilmeyenler, her yatırıma takoz olmaya, her esere düşmanlık etmeye, her hizmeti değersiz hâle getirmeye çalışıyor. Bunların derdi gençlerimize ufuk açmak değil, tam tersine gençlerimizin ufkunu kapatarak kendi kifayetsizliklerinin, içinde debelendikleri kin ve nefret bataklığının üzerini örtmektir'' diye konuştu.