Samsun’un Terme ilçesinde ırmağa atlayan kızını kurtarmak için ırmağa giren, daha sonra kaybolan ve 27 gün sonra cesedine ulaşılan baba Gürsel Günal (50) toprağa verildi.
Terme’de kızının ırmağa atladığını gören ve peşinden ırmağa giren baba Gürsel Günal’ın cansız bedenine 27 gün sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri Terme Çayı’nda ulaşmıştı. Baba Günal’ın cenazesi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan otopsi sonrasında bugün Bazlamaç Merkez Camisi’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Gürsel Günal’ın cenazesine Samsun Valisi Osman Kaymak, Terme Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, protokol üyeleri, yakınları ve sevenleri katıldı.
Irmakta boğulan baba toprağa verildi
Samsun’un Terme ilçesinde ırmağa atlayan kızını kurtarmak için ırmağa giren, daha sonra kaybolan ve 27 gün sonra cesedine ulaşılan baba Gürsel Günal (50) toprağa verildi..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Bafra'da otobüsün çarptığı Oğuzhan Tural’ın kaza anı kamerada
BAFRA’DA 1 BİN 757 KÖK KENEVİR VE 138 KİLOGRAM KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
Samsun'da Yeşilyurt Demir Çelik Fabrikası'nda patlama anı kamerada
Bafralı Kepçe Operatörü İş Kazasında Hayatını Kaybetti
Böyle düğün görülmedi: 'Damat var, gelin yok'





