Bafra merkez mahallelerinden İshaklı Mahallesi muhtarlığı için adaylığını açıklayan ve mahallelinin bir önceki seçimde yoğun ilgi gösterdiği Muhtar Adayı ve Usta Elektrik İşletme Sahibi Uğur Usta, bu seçim ekibiyle birlikte iddialı olduklarını söyledi. 

İshaklı Mahallesi’ne hak ettiği hizmeti getireceğini belirten Usta, mahallenin sorunlarının farkında olduğunu dinamik bir yönetim anlayışıyla ve gençlik enerjisiyle bir çok sorunu çözüme kavuşturacağını aktardı. Mahallenin ivedilikle bir muhtar evine ihtiyacı olduğunu aktaran Usta, muhtar evini mahalleye kazandırdıktan sonra ikinci girişimlerinin mahalleye Sağlık Ocağı kazandırmak olacağını ifade etti. Mahallenin ışıklandırmalarında, yol ve kaldırım konularında eksikleri olduğuna da dikkat çeken Usta, tüm sorunların farkında olduğunu ve bu sorunları kısa sürede çözüme kavuşturacağını söyledi. 
Mahallede bir seçim bürosu açarak eşine az rastların bir muhtar adayı imajı çizen Usta, ikinci bir seçim bürosunu da İshaklı Caddesi’nde açacağını ve bu yolla daha çok mahalleliyle iletişim halinde olmaya çalışacağını ifade etti.

Ezgi ÜNLÜ
 

Editör: Ezgi Ünlü