Zonguldak İl Jandarma Komutanlığınca, 01 Aralık tarihinde 49 ekip, 151 personelin katılımıyla gündüzün başlangıcı esas alınarak başlayan ve aynı gün 12:00 saatleri arasında "Aranan Şahısların Yakalanması Uygulaması" gerçekleştirildi. Uygulamalarda; bin 943 şahıs sorgulandı. Sorgulamalar sonucunda hakkında yakalama kararı bulunan, Karşılıksız Yararlanma suçundan 1, Yağma suçundan 1, Basit Yaralama suçundan 1, Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvan Hakkında Hırsızlık suçundan 1, Kayıp Şahıs suçundan 1, Borçlunun Ödeme Şartını İhlali suçundan 1 ve Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma suçundan 1 olmak üzere toplam 7 şahıs hakkında işlem yapıldı. Şüphelilerden 1’i adli makamlarca tutuklandı.
Jandarma yakalama kararı bulunan 7 şüpheliye işlem
Zonguldak’ta jandarma ekipleri hakkında yakalama kararı bulunan 7 şüpheli hakkında işlem yaptı. Şüphelilerden 1’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak:
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
İlayda ve Burak Çifti Muhteşem Bir Düğün ile Hayatlarını Birleştirdi
Bafra da otomobil alım satımına yeni soluk: BAFRA OTO PAZARI hizmete hazırlanıyor
Tekkeköy'de pencereden düşen 16 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Zeynep Aslı ile Ali Osman Çifti Dünyaevine Girdi
Bandırma Vapuru karadan yürütülerek yeni yerine taşındı



