KARAASLAN: “DOKUNMADIK HİÇBİR ALAN VE HİÇBİR HAYAT BIRAKMADIK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, seçim çalışmaları kapsamında programlarını sürdürüyor. Yoğun bir tempoda ilçe ziyaretleri gerçekleştiren Karaaslan bu hafta Alaçam, Asarcık, Vezirköprü, Salıpazarı, Terme, Atakum, Havza ve Canik’te bir dizi program yaptı.

Her zaman sahada, vatandaşlarla ve toplumun farklı kesimleriyle bir arada olduklarını belirten Karaaslan, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşları olarak bizler sadece seçim döneminde değil, her zaman vatandaşlarımızla bir arada olan, vatandaşlarımızın beklentilerini bilen ve ihtiyaçlarını karşılamanın gayretini taşıyan kadrolar olduk. Ülkemizin istikamet seçimi olarak gördüğümüz 14 Mayıs seçimlerine çok az bir sürenin kaldığı bu günlerde AK Parti teşkilatları olarak tüm kademelerimizdeki yol arkadaşlarımızla saha çalışmalarımıza yoğun şekilde devam ediyoruz. Gittiğimiz her ilçede, her mahallemizde hemşehrilerimizin ilgisini, desteğini ve heyecanını gördük. Milletimizin bu güvenine layık olabilmek için canla başla gayret göstermeyi sürdürüyoruz.” dedi.


AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak Türkiye’ye güven ve istikrarın, 20 yıllık kazanımların devamını vaat ettiklerini belirten Karaaslan, “Her alanda gelişme ve kalkınma için güven ve istikrar vazgeçilmezdir. AK Parti olarak iktidara geldiğimiz günden bu yana Türkiye’yi büyütmenin, kalkındırmanın, dünyada parmakla gösterilen bir ülke haline getirmenin gayreti içinde olduk. Ekonomi, enerji ve savunma sanayii başta olmak üzere her alanda ülkemizin kendi ayakları üzerinde durabilmesi ve tam bağımsızlık mücadelesi için tarihi adımlar attık. Türkiye’de dokunulmadık hiçbir alan ve hiçbir hayat bırakmadık. İhtiyaç sahibinden engellisine, öğrencisinden ev hanımına, emeklisinden çalışanına kadar herkesin yaşamına dokunan işler yaptık, yılların çözüm bekleyen sorunlarını çözdük, asırlık hayalleri gerçekleştirdik, milletimizin sesine kulak verdik ve 85 milyon vatandaşımız için değer üretecek çalışmaları hayata geçirdik.” ifadelerini kullandı.