Bafra Belediyesi Kültür ve Sanat Galerisi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde her yaş grubuna hitap eden eğitimler kursiyerlerle buluşturuluyor.

Çinicilik, resim, piyano, gitar, bağlama, keman, yetişkin, genç ve çocuk tiyatroları gibi birçok kurs usta öğreticiler tarafından bireylere öğretiliyor.

Bu doğrultuda; Sanatı sevdirerek ve eğlendirerek öğretmeyi amaçlayan Bafra Belediyesi Kültür ve Sanat Galerisi’ni AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi. Ziyarete AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz’de katıldı.

Kursiyerlerle ve eğitmenlerle vakit geçirerek verilen kurslar hakkında bilgi edinen AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Burada verilen eğitimler gerçekten insanın ruhuna dokunuyor. Stresini atıyor. Bafra Belediyesi gerçekten sanata önem veriyor. Tüm kursiyerlerimizi ve eğitmenlerimizi verdikleri emekten dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, sanata ve sanatçıya değer verdiklerine dikkat çekerek, “Belediye olarak her alanda aktif olduğumuz gibi bireylerimizin yaşantısını güzelleştirecek bu kurslara da değer veriyor ve destekliyoruz. Kursiyerlerimizde gerçekten bu kurslara ilgi gösteriyor. Bu tarz kurslarımıza olan ilgi arttıkça devamı da hız kesmeden gelecek. Her bireyimizin emeği bizler için önemli. Bu kapsamda engelli bireylerimizin el emeği göz nuru ürünlerinin sergileneceği “Engelsiz Emekler Sergisi”ni de açmış bulunmaktayız. Onların yapmış olduğu ürünleri de gelip görmenizi isterim. Hepiniz bizim için değerlisiniz. Sanatımız sevgiden geliyor. Sevgimiz ise bizlerin en büyük engelsizliğidir” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Alanında uzman eğitimciler ve kursiyerlerin el birliğiyle hazırlamış oldukları Osmanlı motifi işlemesine sahip vazo ise ziyaret bitiminde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’a hediye edildi.