CHP Bafra İlçe BaşlanlığıKılıçdaroğlu Gönüllüleri Bafra Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışını Kirazlar Apartmanın karşısında yaptı.

CHP Samsun Milletvekili Adayı Nazan Güneysu yaptığı açıklamada; Bafra'da kapı kapı dolaştık Bafra'da bir geri dönüşüm görüyoruz. Önceliğimiz Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapmak. Mecliste vekil çoğunluğunu sağlamak. Bunun için sağdayız. Listemizin 9 milletvekili adayının tamamı Samsunlu. Samsun'a emek vermiş ve emek vermeye de devam edecekler. Türkiye'de bu karanlık günlerin bitmesi 15 Mayıs sabahı aydınlık bir aydınlık bir sabaha uyanmak istiyoruz, dedi.

CHP Samsun Milletvekili Adayı Mehmet Özdağ; 14 Mayıs'taki bayram için var gücümüzle çalışıyoruz. 14 Mayıs'ta bu ülkeye tekrardan huzur getirmek için elimizden gelen her türlü çabayı sarf ediyoruz.

Bu ülkede milli beraberliği pekiştirmek için sizlerle el ele Gönül gönüle var gücümüzle sahadayız İyi ki sizlerle birlikteyiz. İyi ki bu mücadeleyi sürdürüyoruz. Bu ülkenin çocukları geleceklerini hiçbir şekilde başka ülkede aramayacak. Bu ülke onların evi bu ülke onların vatanıdır.  Bunu asla unutmayacaklar, çocuklarımız için sahadayız, dedi.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci yaptığı konuşmada; Bu seçim çocuklarımızın seçimi. Bu seçim bizim geleceğimizin seçimi o Parti gitsin bu parti gelsin değil derdimiz Atatürk'ün cumhuriyeti kaldığı yerden etsin ülkem yerinde dursun diye çalışıyoruz çocuklarımıza Rahat huzurlu bir ortam bırakmak için çalışıyoruz, dedi.

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel yaptığı konuşmada; Bafralı hemşirelerimiz büyük bir çoğunlukla AK Parti hükümetini iktidar yaptı. Lakin Ak parti Hükümeti ne yaptı.

Gelin görün ki evinizdeki tencere daha mı iyi kaynıyor?  ekonomimiz çok mu yüksek? Bafra'nın çocukları iş mi bulabiliyor? Bafra'ya yatırım mı geldi? Hayır.  Bafra hiçbir şey yapılmadı. Bafra'nın bütün yatırımlarını aldılar Başka şehirlere kaydırdılar. Bafra'nın bütün sorunlarını biliyoruz Omuz omuza sırt sırta Bafra'nın bütün sorunlarını çözeceğiz, dedi. Bafra'yı hak ettiği yere getireceğiz şeklinde konuştu.

CHP Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Yeşilyurt; artık 14 gün sonrasını konuşma zamanıdır. Bundan sonra tüm milletvekillerimizle tüm siyasi partilerimizle omuzlarımızdaki sorumluluğun bilincinde hareket ederek ülkemizi Baharlara ulaştırmak için çalışacağız, dedi.

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; 14 Mayıs ülkenin demokratik ve demokrasisini yok edenlere karşı özgürlük için bir kazanım günü olacaktır. Çiftçinin hakkını aldığı öğrencinin en iyi yaşam koşullarının sunulduğu ve eğitim hakkının aldığı bir dönem olacaktır. 14 Mayıs özgürlük Bayramı olacaktır, dedi.

Oktay BÜLBÜL