Kızılırmak Gazetesi ve Kızılırmak Matbaası Bafra ofisinde gerçekleşen ziyaret Samsun-Tekkeköy Organize Sanayi Bölgesinde, 2 bin metre kareyi aşan Kızılırmak Ofset baskı ve çizgi film tesisleri yönetim kurulu başkanı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Genç iş insanı Ferdi Ünlü yarım asır önce babası Necmi Kurt tarafından Bafra’da, Kızılırmak matbaası olarak kurulduğunu belirten Ünlü sözlerini şöyle sürdürdü, “yaklaşık 15 yıl önce üniversite eğitimimi tamamladıktan sonra ailemin yanına dönerek yabancısı olmadığım matbaacılığa başladım. Sektörde dünyadaki gelişmeleri ve teknoloji yakından takip ederek, yatırımlarımızı o yönde yaptık. Bugün geldiğimiz noktada Samsun Tekkeköy organize sanayi bölgesinde, yaklaşık 2 bin metre kare kapalı alana sahip, Kızılırmak Ofset baskı ve çizgi film tesislerini kurduk. 15 kişiyi aşan çalışanımızla bölgeye ve çevre illere hizmet veriyoruz” dedi.  

Yönetmen ve yazar Alişan Yılmaz kendisinin kaleme aldığı,  Yakışıklı Cesetler, İlhami Bey Meselesi ve Bir Ziyafet Bir Cinayet isimli 3 Kitabı bulunduğunu, dördüncü kitabının ise Nisan ayının ilk haftasında okuyucuyla buluşacağını açıkladı.  

Yönetmen ve kitap yazarı Alişan Yılmaz, TRT Bafra temsilcisi ve Tarım Tivi program yapımcısı Vural Yeşilyurt’un ziyareti Kızılırmak Gazetesi müdürü Oktay Bülbül’ün günün anısına çektiği fotoğrafla son buldu.   

Kaynak: Arzu VURAL