Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğünün ortaklaşa çalışmasıyla yapılan operasyonda tek seferde en yüksek miktarda rekor seviyede uyuşturucu maddesi yakalandı.

Narkotik ve İstihbarat ekipleri, Kastamonu’da uyuşturucu madde kullanan ve satışını yapan şahısların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede daha öncesinden tespiti yapılan 3 şahsın üst, araç ve ikametinde arama yapıldı.

Yapılan aramalarda, kız arkadaşı için satın aldığı pelüş oyuncak ayı içinde gizlenmiş vaziyette 531,97 gram metamfetamin maddesi, sırt çantası içerisinde ve ikamette 7 adet yabancı menşeili 9 mm çapında ruhsatsız tabanca, 60 adet 9 mm çapında tabanca fişeği, 13,09 gram bonzai ve 1 adet uyuşturucu içiminde kullanılan cam düzenek (Bong) ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Öte yandan, pelüş oyuncak ayı içerisinde yakalanan 531,97 gram metamfetamin maddesinin şu ana kadar Kastamonu’da tek seferde yapılan operasyonda en yüksek rekor seviyede yakalanan uyuşturucu olduğu belirtildi.

Kaynak: