Koçak Bafra'da esnafları ziyaret etti destek istedi Foto Galeri: Koçak Bafra'da esnafları ziyaret etti destek istedi

SAMSUN-Bafra’da ziyaretlerini sürdüren Memleket Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Ahmet Koçak Belediye meclis üyeleri Zekiye Okay, Haldun Erdem ve parti üyeleri ile birlikte seçim çalışmaları çerçevesinde vatandaşlarla görüştü esnafları ziyaret ettiler.

Seyit Ahmet Koçak esnaf ziyaretlerinde projeleri ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Koçak, Bafra’da pazaryeri esnafını da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Pazar esnafıyla sohbet eden

Seyit Ahmet Koçak esnaf ziyaretlerinde projeleri ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Koçak, Bafra’da pazaryeri esnafını da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Pazar esnafıyla sohbet eden Seyit Ahmet Koçak Pazar alışverişi yapan vatandaşlarla da görüştü.  Sebze ve meyve fiyatlarının yüksek oluşundan yakınan vatandaşlara ucuz ve kaliteli ürünler alınması için tarımsal konuda geniş çaplı projelerinin hazır olduğunu göreve geldikleri günden itibaren bu projelerin birer birer hayata geçireceklerini sözünü verdi. 

Memleket Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Ahmet Koçak Bafralılardan 31 Martta yapılacak yerel seçimlerinde Memleket Partisine oy kullanarak destek olmalarını istedi.   

Memleket Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Ahmet Koçak Belediye meclis üyeleri Zekiye Okay, Haldun Erdem ve parti üyeleri ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyaretler iftar vaktine kadar sürdü.

Kaynak: Arzu VURAL