Manisa’nın Sarıgöl ilçesine bağlı Dadağlı Mahallesi sakinleri mahallelerine pikniğe gelenlere sosyal medya üzerinden uyarılarda bulunarak, çevreye karşı duyarlı olunması çağrısında bulundu.

Dadağlı Mahallesi sosyal medya hesaplarından piknik yapmaya gelen vatandaşlara uyarılarda bulundu. Piknik alanlarının daha temiz kullanımı konusunda peş peşe uyarılar yapılması, paylaşımlara çok sayıda yorum yapılmasını da sağladı.

Dadağlı Mahallesi sosyal medya hesabından, "Çevremize zarar vermeyelim ve her yerde ateş yakmayalım" uyarısında bulunulurken, Sarıgöl Dadağlı Mahallesi Muhtarı İlyas Tosun ise şunları söyledi: "Piknik alanlarına gelenler tarafından çevreye pislikler bırakılıyor ve yakılan ateşler söndürülmeden gidiliyor. Bu doğru bir davranış değildir. Piknik yapılan alanları kullanan kişiler tarafından temiz olarak bırakılmalıdır. Başkası gelince rahat etsin. Bu konuda piknikçileri bilinçlendirmek için köyümüzün sosyal medya sayfasından uyarılarda bulunduk. Bundan böyle sıkı takip edilecektir."

İHA

Kaynak: iha