Ordu’da "Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır" sözü gerçek oldu.
Ordu’da bahar havası yerini kar yağışına bıraktı. Kabadüz ilçesinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışıyla orta ve yüksek kesimler beyaza büründü. İlçe merkezinde 3 santimetreye ulaşan kar kalınlığı yüksek kesimlerde 10-15 santimetreye çıktı.
"Zirai don tehlikesi var"
Günlerdir yaşanan bahar havasının yerini kar yağışına bıraktığını ifade eden Hacı Altınel, "Mart ayının başlarından itibaren çok güzel havalar oldu. Sıcak devam eden havalarla fındık dalları yapraklarını açtı. Isının birden düşmesiyle fındık bahçeleri karla kaplandı. Kar sulu yağdığı için adeta fındığın yapraklarına ve dallarına yapıştı. Gece saatlerinde ayaz yaparsa fındıkta zirai don tehlikesi var" dedi.
Ordu’nun yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini sürdürüyor.
Mart kapıdan baktırdı
Ordu’da "Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır" sözü gerçek oldu..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Bafra'da otobüsün çarptığı Oğuzhan Tural’ın kaza anı kamerada
BAFRA’DA 1 BİN 757 KÖK KENEVİR VE 138 KİLOGRAM KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
Samsun'da Yeşilyurt Demir Çelik Fabrikası'nda patlama anı kamerada
Bafralı Kepçe Operatörü İş Kazasında Hayatını Kaybetti
Atakum'da haber alınamayan doktor evinde ölü bulundu




