Ordu’nun Altınordu ilçesinde belediye ekiplerince mangallarda yapılan temizlik çalışmalarında, torbalar dolusu çıkan çöp şaşırttı.
Altınordu Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde etkili olan sağanak yağışlar sonrası, yağışlar öncesinde de olduğu gibi mazgal temizliklerine devam ediyor. Ani yağışlara karşı önlemler arttırılırken, yetersiz ve kullanım ömrünü doldurmuş alt yapı sebebiyle sorun yaşanan, şehrin altyapısını günün şartlarına ve ihtiyaçlara cevap verecek modern ve kullanım ömrü uzun yağmur suyu hatlarıyla yenilemek için çalışmalar yürütülüyor.
Geçtiğimiz günlerde Ordu’da etkili olan ve afet niteliği taşıyan aşırı yağışlar öncesi mazgal temizliği yapan Altınordu Belediyesi ekipleri, yağış sonrası da mazgal temizliklerini sürdürüyor. Yaşanabilecek su taşkınlarına karşı yağmur suyu hatlarını ve mazgallarda biriken molozları temizlerken, mazgallardan çıkan torbalar dolusu çöp ve molozların görüntüsü ise yağmur suyu hatlarının temiz bırakılması gerektiğini gözler önüne seriyor.
Mazgallardan çıkan çöp ve molozlar şaşırttı
Ordu’nun Altınordu ilçesinde belediye ekiplerince mangallarda yapılan temizlik çalışmalarında, torbalar dolusu çıkan çöp şaşırttı..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Vezirköprü'de kazada hayatını kaybeden genç toprağa verildi
Samsun'da pitbull, Küçük kızı yere savurdu, köpeğini ise ağır yaraladı
Kazada ölen Bafralı astsubay, son yolculuğuna uğurlandı
Havza'da tavuk yüklü tır, önündeki kamyona çarptı: 2 yaralı
Bafra'da kontrolden çıkan otomobil park halindeki 6 araca çarptı




