Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda karne heyecanı Foto Galeri: Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda karne heyecanı

Öğrenciler karnelerini Bafra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Murat Öğretmen ve Hifzullah Kocaman'ın elinden aldı. Şube Müdürleri Öğrencilere yarıyıl tatilinde, tiyatroya gitmelerinikeyifli zaman geçirmelrini ve bol bol eğlenmelerini söyledi. Ayrıca öğrencilere çok yoğun olmamakla birlikte derslerine çalışmalarını, tekrar yapmalarını fakat çoğunluk olarak  etkinlik ve  sportif faaliyetlerle meşgul olarak ailemizle bol bol vakit geçirmeleri tavsiyelerinde bulundular.

Karne Sevinci (11)Okul Müdürü Erdinç Ateş program sonrası öğrencilerine iyi tatiller dileklerini ileterek açıklamalarda bulundu. Açıklamasında; Değerli öğretmenlerimiz velilerimiz sevgili öğrenciler 2023-2024 eğitim öğretim yılının 1. yarının sonuna geldik. Dönem başında birinci dönem sonu koyduğumuz hedeflere elimizde olan imkanlar ölçüsünde ulaştığımız inancındayız. Birinci dönem neler yaptık kısaca onlardan bahsedelim Biliyorsunuz okulunuzda sizler için kurslar açtık. Sosyal etkinlikler kapsamında geziler düzenledik, yarışmalar yaptık.İl ve ilçe resim yarışmalarında şiir yarışmalarında satranç yarışmalarında dereceler aldık.

Karne Sevinci (6)Tabiki bu başarılarda bizlere desteğini esirgemeyen Değerli okul yönetimimize, öğretmenlerimize velilerimize sevgili öğrencilerimize ve okul aile birliği başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. 
Değerli öğrencilerimiz yarıyıl tatilinde öncelikle bol bol kitap okumanızı istiyoruz. Televizyon ve bilgisayarın eseri olmadan dünya gündemini takip etmenizi ve annenizi babanızı üzmemenizi istemiyoruz. Hepinize iyi tatiller diliyorum, dedi.

Karne Sevinci (8)

Kaynak: Ezgi Ünlü