Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanlığı bayramlaşması bulvar caddesinde bulunan seçim koordinasyon merkezinde yapıldı.
Bayramlaşmaya MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Demir, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,  MHP Bafra İlçe Başkanı Barboros Turna, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, MHP Bafra İlçe Başkanlığı yönetimi, Ülkü Ocakları Bafra Şube Başkanı Ceyhan Düzgün, MHP Kadın Kolları,  Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri , iş insanları ve partililer katılım sağladı.
 MHP Bafra İlçe Başkanı Barboros Turna yaptığı açıklamada, “ Öncelikle Herkese dini Bayramlarımızdan biri olan Ramazan Bayramı münasebetiyle ilçemize ve seçim koordinasyon merkezimize  bayramlaşmak için teşvik ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum.
Dini Bayramlarımızdan biri olan Ramazan Bayramı için sizlerle burada olmak istedik. Bu vesiyleyle Ulusumuzun, bölgemizin, ilçemizin ve partililerimizin Ramazan Bayramı Mübarek olsun. Şu aralara çok ihtiyacımızın olduğu birlik beraberlik ve var olma zamanıdır.”dedi.mhp-bafra-ilce-baskanliginin-bayramlasmasi-skmde-yapildi.jpgmhp-bafra-ilce-baskanliginin-bayramlasmasi-skmde-yapildi-001.jpgmhp-bafra-ilce-baskanliginin-bayramlasmasi-skmde-yapildi-002.jpgmhp-bafra-ilce-baskanliginin-bayramlasmasi-skmde-yapildi-003.jpgmhp-bafra-ilce-baskanliginin-bayramlasmasi-skmde-yapildi-004.jpgmhp-bafra-ilce-baskanliginin-bayramlasmasi-skmde-yapildi-005.jpgmhp-bafra-ilce-baskanliginin-bayramlasmasi-skmde-yapildi-006.jpgmhp-bafra-ilce-baskanliginin-bayramlasmasi-skmde-yapildi-007.jpgmhp-bafra-ilce-baskanliginin-bayramlasmasi-skmde-yapildi-008.jpgmhp-bafra-ilce-baskanliginin-bayramlasmasi-skmde-yapildi-009.jpg