Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Samsun’da MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak görevinden istifa etti. İstifasıyla ilgili açıklama yapan Abdullah Karapıçak, “Türk dünyasının bilge lideri Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin tensip ve talimatları başladığım, il kongresi sonucunda Milliyetçi Hareket Partisi Samsun il delegelerinin teveccühü ile yeniden seçildiğim Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı görevimden istifa ediyorum” dedi.
Milletvekilli aday adaylığı için istifa ettiğini ifade eden Karapıcak, “Saygıdeğer büyüğümüz Devlet Bahçeli beyefendinin il başkanları toplantısında vermiş oldukları talimatları uyarınca, MHP Parti Tüzüğü'nün 94.maddesine istinaden, önümüzdeki genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak niyeti ile ayrılmış bulunmaktayım” diye konuştu.
MHP Samsun İl Başkanı Karapıçak, istifa etti
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Bafra Kolay yolunda Motosiklet ile minibüs çarpıştı: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Hava Ambulansı Kaza Geçiren Vatandaş İçin Havalandı
Bafra'da kayıp kadın, baraj gölünde otomobil içinde ölü bulundu
İlkadım Belediyesi U11 Kız Basketbol Takımı Samsun İl İkincisi Oldu
Anahtar Parti Bafra Kadın Kolları Kahvaltı Programında Buluştu




