Samsunlu milli badmintoncular, Feyzullah Dereci’yi ziyaret ettiler. Feyzullah Dereci, sporcuları tebrik ederek katılacakları şampiyonalarda başarılar diledi.

ŞAMPİYON OLDULAR

Bulgaristan’ın Pazardzhik kentinde 26-29 Haziran 2023 tarihleri arasında, düzenlenen U17 Hebar Bulgarian Open 2023 turnuvasında Samsun Büyükşehir Spor Kulübü’nün Milli Sporcuları Aysu Arslan ile Mehmetcan Töremiş Şampiyon karışık çiftlerde şampiyon olurken, Çift Bayanlarda Aysu Arslan ile Defne Ilgın Koçak üçüncü ve Tek Erkeklerde ise Arda Doğaç Atan üçüncülük madalyasını kazandı.

BAŞARIYLA DÖNDÜLER

Ayrıca 12-15 Haziran 2023 tarihleri arasında, Bulgaristan’ın Svilengrad şehrinde yapılan Bulgarian Junior U19 International 2023 turnuvasında ise yine Samsun Büyükşehir Spor Kulübü Milli Sporcuları Buğra Aktaş ile Sinem Yıldız şampiyon olurken, Karışık Çiftlerde Aysu Arslan ile Mehmetcan Töremiş üçüncü oldu.  Çift Erkeklerde Anıl Ulaç Atan ile Miraç Kantar ikinci, Tek Erkeklerde Arda Doğaç Atan ve Buğra Aktaş  üçüncülük madalyası ile şampiyonayı bitirdi.

FEYZULLAH DERECİ’DEN TEBRİK

Başarılı sporcular beraberlerinde Badminton İl Temsilcisi Semih Uzer, Antrenörler Ömer Aydoğmuş, Yaşar Kaya ve Muhammet Can Hacıoğlu, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci’yi makamında ziyaret ettiler. Sporcuları tebrik eden Feyzullah Dereci, başarılarının devamını diledi. Antrenörler ve sporcular, Feyzullah Dereci’ye verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.  Samsunlu sporcular, 03-12 Ağustos 2023 de Litvanya’da yapılacak olan 17 yaş Avrupa Şampiyonası 2 sporcu ile 03-06 Ağustos 2023 tarihleri arasında ise U19 Bulgarian Championship 2023’e  3 sporcu ile katılım sağlayacaklar.