Amasya’nın Suluova ilçesinde hafif ticari araçla çarpışan otomobilin savularak ikiye bölündüğü feci kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada sürücü ve eşi, adeta kağıda dönen otomobilden sağ çıktı.

Amasya'daki feci kaza kamerada İkiye bölünen otomobilden sağ çıktılarEdinilen bilgiye göre, Yenidoğan Mahallesi mevkiinde Mustafa Mikail C. yönetimindeki 05 ACC 629 plakalı hafif ticari araç ile Ömer E.’nin kullandığı 55 PE 305 plakalı otomobil çarpıştı. Bariyere ve aydınlatma direğine çarpan otomobil parçalara ayrıldı. Hurdaya dönen otomobildeki sürücü ve eşi Safiye E., yaralandı. Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine polis, acil sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Otomobilden çıkartılan yaralılar ambulansla Suluova Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Üç çocuk sahibi çift, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Amasya'daki feci kaza kamerada İkiye bölünen otomobilden sağ çıktılarBir akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarına yansıyan kazanın görüntülerini izleyen vatandaşlardan Ahmet Uçar, “İkiye bölünen ve kağıt gibi parçalanan o arabadan nasıl kurtuldular çok hayret ettim” dedi.

Amasya'daki feci kaza kamerada İkiye bölünen otomobilden sağ çıktılar

Kaynak: