Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde bu yıl 30.uncusu gerçekleştirilen, Uluslar arası, Gıda ve İçecek İhtisas, Food Product Fuarına 300’ün üzerinde firma katıldı.

“ Niyazi Kesim Restoran” Fuarın Gözdesi Oldu (3)

ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarda yer alan 300’ün üzerindeki firma 400 değişik markasını görücüye çıkardı. 6 Şubat 2024 Salı günü açılan Food Product Fuarını iki günde 50 binin üzerinde yerli ve yabancı ziyaretçi gezdi.  

“ Niyazi Kesim Restoran” Fuarın Gözdesi Oldu (2)Merkezi Samsun- Bafra’da bulunan, “ Niyazi Kesim Restoran” markasıyla Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde,”Niyazi Kesim Restoran” markasıyla açtığı Restoran zinciriyle onlarca tecrübeli personeliyle coğrafi tescilli Bafra pidesini tüketiciye sunan, “ Niyazi Kesim Restoran” Uluslar arası, Gıda ve İçecek Fuarlarında Bafra’ya özgü yöresel ürünlerin başta, Bafra pidesi, Bafra Nokulu, Manda ve inek peyniri tereyağı ile kendi tesislerinde üretimini gerçekleştirdiği Sucuk, Dana kavurma, Pastırma, Marmelat, Helva çeşitleri, zeytinyağı ve sirke gibi birçok ürünün de yer aldığı standına gelen ziyaretçilere tattırarak tanıtımını yapıyor.

“ Niyazi Kesim Restoran” Fuarın Gözdesi Oldu (1) Niyazi Kesim Restoranlar zinciri yönetim kurulu başkanı Niyazi Kesim, bu tür fuarların hem ülke tanıtımına hem de ekonomisine katkı sağladığını ifade eden Kesim, “ Allah izin verirse “Niyazi Kesim Restoran” olarak 2024 yılında uluslararası düzenlenecek olan gıda fuarlarında yerimizi alacağız” dedi.  

6 Şubat Salı günü açılan yiyecek ve içecek alanında farklı lezzetlerin, yeni üretim metotlarının sergilendiği fuar 9 Şubatta sona erecek.

Kaynak: Erhan YAYLA