Samsun'da 49 yaşında kansere yenik düşen Nöroloji Uzmanı 2 çocuk annesi kadın doktor için hastane önünde düzenlenen törende mesai arkadaşlarını gözyaşına boğdu.
Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 5 yıldır Nöroloji Uzmanı olarak görev yapan Şeyda Bayil (49) yakalandığı kanser hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti. Aynı hastanenin acil servisinde görevli Dr. Erhan Bayil'in de eşi olan 2 çocuk annesi Şeyda Bayil için tören düzenlendi. Görev yaptığı hastane önünde düzenlenen törende ailesi, yakınları ve mesai arkadaşları doktor Şeyda için gözyaşı döküp ağladı. Törende konuşma yapan Samsun Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Uras, " Rabbim mekanını cennet eylesin. Kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Tüm sağlık camiasının da başı sağolsun" dedi.
Törende, taziyeleri kabul eden Dr. Erhan Bayil'in ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Okunan duanın ve alınan helalliğin ardından Şeyda Bayil ebediyete uğurlanmak üzere Adana'ya götürüldü.




Nöroloji Uzmanı Kansere Yenik Düştü
Samsun'da 49 yaşında kansere yenik düşen Nöroloji Uzmanı 2 çocuk annesi kadın doktor için hastane önünde düzenlenen törende mesai arkadaşlarını gözyaşına boğdu.
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
GÖKSEL BAŞAR; "MARKA ŞEHİR İÇİN GELİYORUZ!"
Kıbrıs Gazisi Hikmet Deniz Askerî Törenle Son Yolculuğuna Uğurlandı
İYİ Parti’den TMO’ya Çeltik Çağrısı; 55 TL’nin Altı Çiftçiyi Mağdur Eder
SAMKON’DAN 12. GELENEKSEL SAMSUN TANITIM GÜNLERİ İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI
Samsun Barosu seçiminde nefes kesen yarış: Başkanlığı Suat Güveli kazandı



