Ordu Büyükşehir Belediye Mehmet Hilmi Güler, tüm dünyayı kasıp kavuran korona virüse rağmen belediyenin çalışmalarını esnek çalışma sistemiyle kesintisiz sürdürüyor.
Bir yandan dezenfekte çalışmalarının bir yandan belediye hizmetlerinin kesintiye uğramaksızın sürdüğü Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde, Başkan Güler’in talimatıyla üst görevlerde bulunan yöneticiler de adeta işçi gibi çalışıyor. Başkan Güler, Çaybaşı ilçesinde 3 aydan bu yana çöp alanında nöbet tutan mahalle halkının dağılmasından sonra adeta atıl duruma düşen tesis ve çevresinin temizleme çalışmalarının başlatması talimatını verdi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman da temizlik işçileriyle birlikte eline kazma kürek alarak çalışmalara katıldı. 30 temizlik görevlisiyle birlikte çalışmalara katılan Şişman, tesisin temizlenmesinin ardından çevre düzenlemesi yapacaklarını ve görüntü kirliliğini ortadan kaldıracaklarını söyledi.
Ordu kazma-kürek çalışıyor
Ordu Büyükşehir Belediye Mehmet Hilmi Güler, tüm dünyayı kasıp kavuran korona virüse rağmen belediyenin çalışmalarını esnek çalışma sistemiyle kesintisiz sürdürüyor..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Bafra da otomobil alım satımına yeni soluk: BAFRA OTO PAZARI hizmete hazırlanıyor
Ahmet Kocabaş; Kırcalı ve Ar Ailelerinin mutluluğuna ortak oldu
Çarşamba'da 18 yaşındaki kız evinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu
Samsun'da forklift rampa aşağı inerken devrildi: 1'i ağır 2 yaralı
Bafra’da Kazandıracak Proje İçin Geri Sayım Başladı




