Ordu’da yayalara açık caddelerde motosiklet kullanımını önlemek için denetimler sıklaştırıldı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, yayaların kullanımına açık yollarda motosiklet kullanımını önlemek için kontrollere başladı. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, kontrollerde motosiklet kullanıcılarının, UKOME kararlarına göre, yaya güvenliği için yaya yollarına girmemeleri konusunda uyarıldığı bildirildi.
Ekipler, Altınordu ilçesi Sırrıpaşa, Süleyman Felek ve İsmetpaşa Caddeleri, Fatsa Reşadiye Caddesi ve Ünye Çamlık Yaya Yolu’nda yaptığı uygulamalarda, motosiklet ve bisiklet sahiplerine UKOME kararlarını hatırlatarak, uyarılarda bulundu.
Orduluların, lastik tekerlekli araçların girmesi yasak olan yollarda daha rahat yürümeleri ve alışveriş yapabilmeleri için İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle birlikte kontrol başlatan trafik zabıtaları, sürücülere bilgilendirme yaptı. Kural ihlallerinin devamında ise motosiklet ve bisiklet kullanıcılarına 392 Türk Lirası cezai işlem uygulanacağı bildirildi.
Denetimler sırasında, paket servisi yapan lokantaların servis motorları taşıt yoluna çıkarıldı ve servislerine buradan başlamaları gerektiği bildirildi.
Ordu’da yaya yollarına giren motosikletlere sıkı denetim
Ordu’da yayalara açık caddelerde motosiklet kullanımını önlemek için denetimler sıklaştırıldı..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Samsun'da SUV araç direğe çarptı: 1 ölü, 3 yaralı
Samsun'da sağanak sonrası tarım arazilerinde hasar tespit mesaisi
Bakan Uraloğlu Samsun'da iki önemli projenin temelini atacak
Samsun’da Sıfır Atık ve İklim Değişikliği İçin Yol Haritası Açıklanacak
Ayyüce Türkeş Bafra’da Konuştu: “Türkiye’yi Yöneten Kadrolarda İYİ Parti Olacak”





