Ordu’nun Ünye ilçesinde elektrik direğine çarparak ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, C.T. idaresindeki 52 ET 062 plakalı Tofaş marka otomobil, Burunucu Mahallesi’nde direksiyon hakimiyetini kaybederek elektrik trafosuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan ve alkollü olduğu iddia edilen sürücü olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ünye Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza sonrası trafonun parçalanması üzerine Burunucu Mahallesi’nde elektrik bir süreliğine verilemezken, iki parçaya bölünen araç ise çekici yardımıyla olay yerinden çekildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Otomobil trafoya çarparak ikiye ayrıldı: 1 yaralı
Ordu’nun Ünye ilçesinde elektrik direğine çarparak ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Vezirköprü'de kazada hayatını kaybeden genç toprağa verildi
Kazada ölen Bafralı astsubay, son yolculuğuna uğurlandı
Samsun'da pitbull, Küçük kızı yere savurdu, köpeğini ise ağır yaraladı
Bafra'da kontrolden çıkan otomobil park halindeki 6 araca çarptı
Florya Bafra Pidesi ve Et Restoran Görkemli Törenle Açıldı





